sobota 12. prosince 2015

Drobky

V posledním příspěvku do podrubriky "nakupuji" jsem psala něco o tom, že to bude pravděpodobně poslední nákup, který jsem do konce roku provedla. Nakonec jsem v listopadu zabrousila do obchodu ještě jednou, ale od té doby jsem skutečně už pro nic nešla. I když... (Teď jí došlo, že jeden z Ježichů pro ni něco objednával na prodejně Arrakisu a ona si tam nechala přihodit pro sebe i něco mimovánočního.)


Ve stínu sestry - Jane Fallon (53,-)
Jak se zbavit Matthewa - Jane Fallon (61,-)
Schovanka Eliza - Joan Aiken (61,-)

Abych to ale ospravedlnila, mé knihy jsou pouze dvě a jedna je narozeninový dárek. A co se fotky týče... Podívejte, celý listopad bylo hnusně, fotit nešlo a dnes už jsem to prostě vzdala a i když venku sněhoprší, prostě jsem to cvakla. Jak to vyšlo, tak to vyšlo. Ze světa kvůli tomu nepůjdu. Takže co že jsem to zase přitáhla domů?

pondělí 7. prosince 2015

Jeden zapomenutý článek (říjen 2015)

Ano, zapomněla jsem tento článek publikovat. Stane se. Ovšem v listopadu jsem naprosto nic, kromě pár povídek, nepřečetla, takže ten šílený rozsah berte jako satisfakci.

Tak to vypadá, že se mi po půlroce navrací ta pravá čtenářská nálada. Je to pozvolný proces, přesto ale cítím, že mám na čtení občas i skutečnou chuť. Nutno ale podotknout, že se teď snažím spíš knihy dočítat, než nově načínat, takže to pak i může někdy vypadat, že jsem toho přečetla víc, než co bude odpovídat skutečnosti. Ale to už tak u mě chodí.


Past na medvěda - Petra Neomillnerová (ebook)
Zmizelá - Gillian Flynn (ebook)
Prokletí Titánů - Rick Riordan (ebook)
Trápení - Richelle Mead